Kalle Anka Extra

Kalle Anka Extra

Kalle Anka Extra är en förlängning av Sveriges största serietidning, Kalle Anka & C:o. Vi har här valt ut härliga serieklassiker av tecknarlegenden Don Rosa.

Det här får du med din prenumeration:

Välj ditt erbjudande
Unikt Kalle-badlakan

Kalle Anka Extra

6 nr
+ Unikt Kalle-badlakan
för 199 kr
Spara 189 kr*
* Jämfört med lösnummerpris och pris för eventuell premie

Kalle Ankas Pocket

Från 2 nr för 99 Kr
Spara 31 kr

Kalle Ankas Pocket Special

Från 1 nr för 69 Kr

Musse Pigg & C:o

Från 6 nr för 209 Kr
Spara 197 kr

Kalle Anka & C:o

Från 4 nr för 99 Kr
Spara 44 kr

Kalle Anka Extra är en förlängning av Sveriges största serietidning, Kalle Anka & C:o. Vi har här valt ut härliga serieklassiker av tecknarlegenden Don Rosa.

Don Rosa är förmodligen en av de främsta Disney-tecknarna. I Kalle Anka Extra hittar du härliga historier om de välkända ankorna från Ankeborg.

Tidningen innehåller 48 sidor och i varje nummer finns en Don Rosa-serie som huvudserie och denna omfattar 10-14 sidor, därtill kommer fler kortare Don Rosa-historier. Kalle Anka Extra kommer ut med 6 nummer per år.

Den här prenumerationen avslutas automatiskt efter att du fått dina tidningar och du får därefter ett nytt erbjudande om en fortsatt prenumeration.

Egmont Publishing Kids AB lagrar och behandlar kunduppgifter med modern informationsteknik för att kunna fullgöra kundrelationer och lämna erbjudanden
om egna och andra produkter.

Adressändring och uppsägning ska meddelas 3 veckor innan den ska träda i kraft. Eventuell premie levereras till faktureringsadress ca 3 v. efter
mottagen betalning. Egmont Publishing Kids AB förbehåller sig rätten att byta ut premie vid slutförsäljning.

Varning! Eventuell premie samt medföljande aktivitetsprodukt kan vara olämpliga för barn under 3 år. De kan innehålla smådelar som utgör en kvävningsrisk.

Observera att priset för tidningsprenumerationer omräknas om de ska levereras utanför Sverige för att täcka högre distributionskostnader.
Kontakta kundservice om du har frågor kring utlandsprenumeration.

Värdekod
Värdekoder som löses in mot prenumeration gäller endast vid ett tillfälle och inom kodens giltighetstid. De kan inte användas för att förnya eller förlänga annan prenumeration.