Agent X9

Den smarta och självständiga Modesty Blaise genomför iskallt sina uppdrag på internationell toppnivå. En orädd kvinnlig seriehjälte som aldrig upphör fängsla nya generationer!

Välj erbjudande
    149 kr
    289 kr
    559 kr

Den smarta och självständiga Modesty Blaise genomför iskallt sina uppdrag på internationell toppnivå. En orädd kvinnlig seriehjälte som aldrig upphör fängsla nya generationer!

I tidningen hittar du även Agent Corrigan och andra legendariska klassiker, såväl som nya europeiska kvalitetsserier. Agenter, deckare och magiker bildar en spännande mix: Rip Kirby, Niklos Koda, I.R.$.

Du får även information om seriernas skapare och tecknare, samt om när och var de klassiska favoriterna ursprungligen publicerades. Agent X9 är den perfekta tidningen för seriefantaster.

Den här prenumerationen avslutas automatiskt efter att du fått dina tidningar och du får därefter ett nytt erbjudande om en fortsatt prenumeration.

Egmont Publishing Kids AB lagrar och behandlar kunduppgifter med modern informationsteknik för att kunna fullgöra kundrelationer och lämna erbjudanden
om egna och andra produkter.

Adressändring och uppsägning ska meddelas 3 veckor innan den ska träda i kraft. Eventuell premie levereras till faktureringsadress ca 3 v. efter
mottagen betalning. Egmont Publishing Kids AB förbehåller sig rätten att byta ut premie vid slutförsäljning.

Varning! Eventuell premie samt medföljande aktivitetsprodukt kan vara olämpliga för barn under 3 år. De kan innehålla smådelar som utgör en kvävningsrisk.

Observera att priset för tidningsprenumerationer omräknas om de ska levereras utanför Sverige för att täcka högre distributionskostnader.
Kontakta kundservice om du har frågor kring utlandsprenumerationer.

Värdekod
Värdekoder som löses in mot prenumeration gäller endast vid ett tillfälle och inom kodens giltighetstid. De kan inte användas för att förnya eller förlänga annan prenumeration.