91:an

En Svensk klassiker! 91:an Karlsson och hans vänner verkar på och omkring regementet i Klackamo.

Välj erbjudande
    450 kr
    879 kr
    920 kr

En riktig Svensk klassiker! 91:an Karlsson och hans vänner verkar på och omkring regementet i Klackamo. Genom sin underbara humor och tokroliga situationer har 91:an verkligen funnit ett hem i mångas hjärtan.

Följ med på en resa i humorns tecken med typisk situationskomik och garanterat många sköna skratt. I tidningen hittar du även andra svenska serier, till exempel de älskade klassikerna Åsa- Nisse och Kronblom.

Den här prenumerationen avslutas automatiskt efter att du fått dina tidningar och du får därefter ett nytt erbjudande om en fortsatt prenumeration.

Egmont Publishing Kids AB lagrar och behandlar kunduppgifter med modern informationsteknik för att kunna fullgöra kundrelationer och lämna erbjudanden
om egna och andra produkter.

Adressändring och uppsägning ska meddelas 3 veckor innan den ska träda i kraft. Eventuell premie levereras till faktureringsadress ca 3 v. efter
mottagen betalning. Egmont Publishing Kids AB förbehåller sig rätten att byta ut premie vid slutförsäljning.

Varning! Eventuell premie samt medföljande aktivitetsprodukt kan vara olämpliga för barn under 3 år. De kan innehålla smådelar som utgör en kvävningsrisk.

Observera att priset för tidningsprenumerationer omräknas om de ska levereras utanför Sverige för att täcka högre distributionskostnader.
Kontakta kundservice om du har frågor kring utlandsprenumerationer.

Värdekod
Värdekoder som löses in mot prenumeration gäller endast vid ett tillfälle och inom kodens giltighetstid. De kan inte användas för att förnya eller förlänga annan prenumeration.