Bamse

Bamse

Bamseserierna är inte bara spännande och roliga, de ger även läslust och lär ut viktiga saker som att man ska hjälpa varandra och vara en bra kompis. Högläsning ur Bamsetidningen är bra för barns språkutveckling och ett mysigt sätt att umgås. Att alla texter är kopplade till bilder gör det enkelt att följa med i historierna och underlättar när barnen själva ska knäcka läskoden. Förutom Bamsetidningen har vi även tidningarna Bamse för de yngsta, Bamse Kul att lära, Bamses Äventyr  och andra barntidningar.

Tidningen Bamse:

 • Spännande och roliga historier
 • Fakta
 • Ger läslust
 • Bra för språkutvecklingen
 • Mysigt sätt att umgås

Som prenumeranter når tidningen er brevlåda innan den finns i butik och ni missar inga nummer. Väljer du en helårsprenumeration med Kompisklubbpremien blir du medlem i Bamses Kompisklubb där följande ingår:

 • 20 nr av Bamse (varav 4 dubbelnummer)
 • Appen Bamses Skattkista med spel, ljudböcker, musik och film
 • Unika Klubbpremier
 • Digitala arkivet med äldre utgåvor av Bamse

Utkommer 20 nr/år
Prenumerera på Bamse i dag och få din första tidning: 2022-01-12!

Det här får du med din prenumeration:

Gratis digital tillgång till tidningen
Som prenumerant på Bamse läser du tidningen kostnadsfritt i magasinappen Flipp.

 • Läs tidningen direkt efter ditt köp
 • Få tillgång till ett arkiv med tidigare nummer av tidningen
 • Fungerar på iPhone/iPad, Android och på datorn
Välj ditt erbjudande
Bamse

Bamse

5 nr
+ 1 extranr.
234 kr 149 kr
Spara 36%

Prenumerationen förlängs tillsvidare.

DVD Bamse och Dunderklockan

Bamse

5 nr
+ DVD Bamse och Dunderklockan
294 kr 149 kr
Spara 49%

Prenumerationen förlängs tillsvidare.

Bamse

Bamse

10 nr
+ 1 extranr.
429 kr 369 kr
Spara 13%

Prenumerationen avslutas automatiskt.

Bamse mjukdjur

Bamse

10 nr
+ Bamse mjukdjur
559 kr 369 kr
Spara 33%

Prenumerationen avslutas automatiskt.

Bamse

Bamse

20 nr
+ 1 extranr.
819 kr 699 kr
Spara 14%

Prenumerationen avslutas automatiskt.

Bamse Kompisklubb Välkomstkit

Bamse

20 nr
+ Bamse Kompisklubb Välkomstkit
780 kr 699 kr
Spara 10%

Prenumerationen avslutas automatiskt.

* Jämfört med lösnummerpris och pris för eventuell premie

Vid beställning av tidning eller annan produkt från Egmont, samt tävlingsdeltagande, godkänner jag att mina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobilnummer och övriga digitala adresser, får lagras och användas inom Egmontkoncernen för fakturering, leverans, information, marknadsföring, digitala tjänster, analys, statistik och profilering. Uppdatering av personuppgifter mot personuppgiftsregister, exempelvis SPAR, sker kontinuerligt. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med bl.a. cookies. Jag kan även få erbjudanden från Egmonts samarbetspartners, som återfinns inom följande branscher, direkt relaterade till Egmonts produkter: tidningar, böcker, film, spel, pussel, leksaker, mode, skönhet, sport, fritid, heminredning, hälsa, mat, dryck, djur, natur, motor.

Uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden kan tillsammans med övriga uppgifter användas inom Egmont för marknadsföring och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig samt för utveckling av nya tjänster och produkter.

Den rättsliga grunden för Egmonts behandling av dina personuppgifter är dels fullföljande av avtal och dels Egmonts berättigade intresse. Vill du rätta, radera, begränsa eller invända mot användningen av dina personuppgifter kan du göra det genom att skicka brev till Personuppgiftsansvarig, Story House Egmont AB, 205 07 Malmö eller gå till sidan www.storyhouseegmont.se/personuppgifter

Vi ser helst att du först kontaktar oss om du har klagomål. Anser du att vi inte har gjort tillräckligt kan du även kontakta Datainspektionen, Box 8114, 104 20 Stockholm, epost datainspektionen@datainspektionen.se.

Fullständiga villkor: www.dintidning.se/villkor

[SE0077]