Praktiskt Båtägande

Praktiskt Båtägande

Älskar du din båt? Praktiskt Båtägande ger dig kunskapen att ta hand om den på bästa sätt!

Vi ger dig tester, gör det själv-guider och inspiration. Praktiskt Båtägande är tidningen det lönar sig att läsa.

Oavsett om du trivs bäst ombord på en segel- eller motorbåt så rustar du dig bäst med Praktiskt Båtägande.

”Kan själv!” är tidningens ledord och genom den får du tips på hur du både kan spara pengar och bli en kunnigare och säkrare båtmänniska. Vi står alltid på den vanliga båtägarens sida och ger dig kunskap och inspiration under hela året.

 

 

Utkommer 14 nr/år
Beställ i dag och få din första tidning: 2019-01-18

Det här får du med din prenumeration:

Välj ditt erbjudande
Praktiskt Båtägande

Praktiskt Båtägande

3 nr
för 209 kr
Praktiskt Båtägande

Praktiskt Båtägande

7 nr
för 479 kr
Spara 52kr*
Praktiskt Båtägande

Praktiskt Båtägande

14 nr
för 899 kr
Spara 163kr*
Praktiskt Båtägande

Praktiskt Båtägande

28 nr
för 1 649 kr
Spara 476kr*
* Jämfört med lösnummerpris och pris för eventuell premie

Båtnytt

Från 3 nr för 229 Kr
Spara 25 kr

Praktiskt Båtägande är Sveriges mest sålda båttidning och till för dig som vill ha praktiska tips om din båt och ditt båtliv. Tidningen är en källa till kunskap, inspiration och förströelse samt ett forum för dig som är på jakt efter tillbehör och praktisk hjälp. Tidningen är praktiskt beskrivande och inspirerande om båtar och båters användande.  

Praktiskt Båtägande är unik i sin position som den mest praktiska tidningen som inspirerar, instruerar och hjälper dig som läsare att få ut optimalt av ditt båtliv, antingen det rör ny båt eller veteranbåt, segel - eller motorbåt - allt finns representerat hos oss.

Praktiskt Båtägande har flest och bäst gör-det-själv-tips, kostnadsintelligenta lösningar och de bästa tillbehörsguiderna. Tidningen har praktiskt och pedagogiskt material kring båtägande: gör-så-här-material som hjälper läsaren att reparera och underhålla sin båt och tester av utrustning, verktyg och tillbehör som hjälper läsaren till rätt köp.

Dessutom innehåller tidningen inspirationsmaterial i form av reportage om seglatser, båtar och personligheter.

Vid beställning av tidning eller annan produkt från Egmont, samt tävlingsdeltagande, godkänner jag att mina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobiltelefonnummer och övriga digitala adresser, får lagras och användas inom Egmontkoncernen för fakturering, leverans, information, marknadsföring, digitala tjänster, analys, statistik och profilering. Uppdatering av personuppgifter mot personuppgiftsregister, exempelvis SPAR, sker kontinuerligt. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med bl.a. cookies. Jag kan även få erbjudanden från Egmonts samarbetspartners, som återfinns inom följande branscher, direkt relaterade till våra produkter: tidningar, böcker, film, spel, pussel, leksaker, mode, skönhet, sport, fritid, heminredning, hälsa, mat, dryck, djur, natur, motor.

Uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden kan tillsammans med övriga uppgifter användas inom Egmont för marknadsföring och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig samt för utveckling av nya tjänster och produkter.

Den rättsliga grunden för vår behandling av dina personuppgifter är dels fullföljande av avtal och dels Egmonts berättigade intresse. Vill du rätta, radera, begränsa användningen av eller invända mot användningen av dina personuppgifter kan du göra det genom att skicka brev till Personuppgiftsansvarig, Egmont Publishing AB, 205 07 Malmö.

Självklart ser vi helst att du först kontaktar oss om du har klagomål, men om du anser att vi inte har gjort tillräckligt kan du även kontakta Datainspektionen, Box 8114, 104 20 Stockholm, epost datainspektionen@datainspektionen.se.

För fullständiga villkor se www.dintidning.se/villkor.

[SE0038]