Kalle Anka & C:o

Varje vecka kommer spännande och roliga äventyr med Kalle Anka och hans vänner direkt i brevlådan. Förutom de förstklassiga serierna, finns varje vecka tävlingar med fina priser, Deckargåtan, Tips & Tricks och mycket mer.

Välj erbjudande
    99 kr
    199 kr
    399 kr
    779 kr
    1 499 kr

De spännande och roliga serierna om Kalle Anka ger barn en skön och rolig stund som motvikt till många barns allt mer stressade tillvaro. Barn som läser serier utvecklar sin läsförmåga, sitt språk och läser också annat. Något de har nytta av hela livet! Men framförallt – så har de roligt!

Mycket skoj för barn i alla åldrar! På Kalle Ankas egen hemsida kan barnen spela roliga Ankeborgspel, bli medlemmar i Ankeborgs eget community, blogga, tävla, ställa frågor till den svinaktiga Svinesson och mycket mer! 

Du hittar även Kalle Anka på Facebook!

Du har väl inte missat Kalle Ankas appar?

Kalle Anka Junior - Häng med till Ankeborg och se på tecknad film, läs serier och pröva dina krafter i roliga spel! Det här är den första appen som presenterar Kalle Anka-serier upplästa på svenska.

Kalle Anka & C:o - Appen har utvecklats särskilt för serier och är ett måste för alla Kalle-fans: varje utgåva är helt digital och omgjord för surfplattan och mobiltelefonen.

Från och med 2014 levereras Kalle Anka & C:o-tidningen utan medföljande aktivitetsprodukt/leksak. Du kan välja till dessa utan extra kostnad genom att logga in på Mina Sidor på DinTidning.se. Inloggningsuppgifter får du i ett e-mail ca 1 vecka efter din beställning eller i samband med din första faktura.

Tillsvidareprenumeration
Efter den första prenumerationsperioden kommer du att få Kalle Anka & C:o i bekväm tillsvidareprenumeration! Du betalar smidigt med inbetalningskortet som medföljer vart fjärde nummer. Varje period kostar 124 kr (2015). Du prenumererar så länge du själv vill och kan när som helst avsluta din prenumeration genom att kontakta kundservice. Eventuell uppsägning ska meddelas senast 5 dagar efter att ni har mottagit er senaste faktura, för att gälla från nästkommande period.

Tidsbestämd prenumeration
En tidsbestämd prenumeration betalas i förskott och avslutas automatiskt. Innan prenumerationen tar slut kommer du att bli erbjuden att förnya så att du inte missar några nummer.

Varning! Eventuell premie samt medföljande aktivitetsprodukt kan vara olämpliga för barn under 3 år. De kan innehålla smådelar som utgör en kvävningsrisk.

 

Observera att priset för tidningsprenumerationer omräknas om de ska levereras utanför Sverige för att täcka högre distributionskostnader. Kontakta kundservice om du har frågor kring utlandsprenumeration.

 

Adressändring och uppsägning ska meddelas minst 4 veckor innan den ska träda i kraft. Eventuell premie levereras till faktureringsadress ca 3 v. efter mottagen betalning. Egmont Publishing Kids AB förbehåller sig rätten att byta ut premie vid slutförsäljning.

Egmont Publishing Kids AB lagrar och behandlar kunduppgifter med modern informationsteknik för att kunna fullgöra kundrelationer och lämna erbjudanden
om egna och andra produkter.

Värdekod
Värdekoder som löses in mot prenumeration gäller endast vid ett tillfälle och inom kodens giltighetstid. De kan inte användas för att förnya eller förlänga annan prenumeration.