Hälge

Hälge är en filosofisk och kärlekskrank älg, som med sina sex taggar och ett stort mått list upprätthåller sin status som skogens konung.

Välj erbjudande
    230 kr
    449 kr

Hälge är en filosofisk och kärlekskrank älg, som med sina sex taggar och ett stort mått list upprätthåller sin status som skogens konung. Han lyckas ständigt gäcka jägaren Edwin, hans hund Blixten och den Rambo-inspirerade jaktpolaren Uffe. Edwins hustru Ellen prövas hårt av makens jaktfascination, men hon hittar också sina sätt att sätta gränser. Hälge är verkligen en riktig familjetidning som alla kan glädjas åt. Förutom riktigt roliga gästserier så innehåller tidningen även korsord och kul vitsar.

Den här prenumerationen avslutas automatiskt efter att du fått dina tidningar och du får därefter ett nytt erbjudande om en fortsatt prenumeration.

Egmont Publishing Kids AB lagrar och behandlar kunduppgifter med modern informationsteknik för att kunna fullgöra kundrelationer och lämna erbjudanden
om egna och andra produkter.

Adressändring och uppsägning ska meddelas 3 veckor innan den ska träda i kraft. Eventuell premie levereras till faktureringsadress ca 3 v. efter
mottagen betalning. Egmont Publishing Kids AB förbehåller sig rätten att byta ut premie vid slutförsäljning.

Varning! Eventuell premie samt medföljande aktivitetsprodukt kan vara olämpliga för barn under 3 år. De kan innehålla smådelar som utgör en kvävningsrisk.

Observera att priset för tidningsprenumerationer omräknas om de ska levereras utanför Sverige för att täcka högre distributionskostnader.
Kontakta kundservice om du har frågor kring utlandsprenumerationer.

Värdekod
Värdekoder som löses in mot prenumeration gäller endast vid ett tillfälle och inom kodens giltighetstid. De kan inte användas för att förnya eller förlänga annan prenumeration.