Kalle Anka & C:o

Kalle Anka & C:o

Kalle Anka & C:o är Sveriges största serietidning med hundratusentals läsare varje vecka. Häng med och lär känna Kalle Anka, Knattarna, Kajsa och de andra knasiga vännerna i Ankeborg. Vi utlovar både roliga och spännande äventyr, deckargåtor, tävlingar, vitsar och inte minst att ditt barn utvecklar sitt läsande. De spännande och roliga serierna om Kalle Anka ger barn en skön och rolig stund som motvikt till många barns allt mer stressade tillvaro. Barn som läser serier utvecklar sin läsförmåga, sitt språk och läser också annat. Något de har nytta av hela livet! Men framförallt – så har de roligt! Mycket skoj för barn i alla åldrar!

Utkommer 52 nr/år
Beställ idag, första tidningen kommer: 2016-11-18

Det här får du med din prenumeration:

Välj ditt erbjudande
Kalle Anka & C:o

Kalle Anka & C:o

Tillsvidareprenumeration

4 nr
för 99 kr
Spara 44 kr*
DVD Big Hero 6

Kalle Anka & C:o

13 nr
+ DVD Big Hero 6
för 419 kr
Spara 226 kr*
Unikt Kalle-badlakan

Kalle Anka & C:o

26 nr
+ Unikt Kalle-badlakan
för 819 kr
Spara 263 kr*
Väska

Kalle Anka & C:o

52 nr
+ Väska
för 1 519 kr
Spara 596 kr*
* Jämfört med lösnummerpris och pris för eventuell premie

Kalle Ankas Pocket

Från 2 nr för 99 Kr
Spara 31 kr

Kalle Ankas Pocket Special

Från 1 nr för 69 Kr

Kalle Anka Extra

Från 6 nr för 199 Kr
Spara 189 kr

Musse Pigg & C:o

Från 6 nr för 209 Kr
Spara 56 kr

Från och med 2014 levereras Kalle Anka & C:o-tidningen utan medföljande aktivitetsprodukt/leksak. Du kan välja till dessa utan extra kostnad genom att logga in på Mina Sidor på DinTidning.se. Inloggningsuppgifter får du i ett e-mail ca 1 vecka efter din beställning eller i samband med din första faktura.

Tidsbestämd prenumeration
En tidsbestämd prenumeration betalas i förskott och avslutas automatiskt. Innan prenumerationen tar slut kommer du att bli erbjuden att förnya så att du inte missar några nummer.

Tillsvidareprenumeration
Efter den första prenumerationsperioden fortsätter tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration. Du betalar smidigt med inbetalningskortet som medföljer vart fjärde nummer (129 kr/4 nr). Eventuell uppsägning ska meddelas kundtjänst senast 5 dagar efter att du har mottagit din faktura, för att träda i kraft innan nästa period faktureras. Utebliven betalning räknas ej som uppsägning.

Delbetalning
Vid beställd delbetalning har du förbundit dig till att betala samtliga delbetalningar.

Premie
Eventuell beställd premie skickas till fakturamottagaren ca 3-5 veckor efter att vi mottagit din betalning. Egmont Publishing AB förbehåller sig rätten att byta ut premie vid slutförsäljning.

Prenumeration utland
Observera att priset för tidningsprenumerationer omräknas om de ska levereras utanför Sverige för att täcka högre distributionskostnader. Kontakta kundservice om du har frågor kring utlandsprenumerationer.

Aktivitetsprodukt/premie
Eventuell premie samt medföljande aktivitetsprodukt kan vara olämpliga för barn under 3 år. De kan innehålla smådelar som utgör en kvävningsrisk.

Värdekod
Värdekoder som löses in mot prenumeration gäller endast vid ett tillfälle och inom kodens giltighetstid. De kan inte användas för att förnya eller förlänga annan prenumeration.

Korttidserbjudande
Gäller endast nya kunder och 1 gång/person.

Egmont Publishing Kids AB lagrar och behandlar kunduppgifter med modern informationsteknik för att kunna fullgöra kundrelationer och lämna erbjudanden om egna och andra produkter.

 

För mer information om våra villkor se, http://www.dintidning.se/villkor/