King

King

King är Sveriges enda renodlade modemagasin för män som vill få inspiration och ha koll på de senaste trenderna inom mode, film, musik, träning, accessoarer,dofter och hudvård. I King läser du också om den senaste tekniken, inredning, mat och dryck, resor och intervjuer med de största stjärnorna.

Magasinet utkommer med 12 nr per år och varje nummer innehåller upp till 164 sidor fullspäckade med mode, nyheter, stiltips och trender.

Börja prenumerera på King, eller överraska en man i din närhet med att ge bort en prenumeration i present!

Utkommer 12 nr/år
Beställ i dag och få din första tidning: 2019-01-15

Det här får du med din prenumeration:

E-tidning på köpet
12 nr/år
Mina sidor
Online Administration
Erbjudande endast
för prenumeranter
Välj ditt erbjudande
King

King

3 nr
för 209 kr
Spara 30kr*
King

King

6 nr
för 409 kr
Spara 70kr*
King

King

12 nr
för 799 kr
Spara 159kr*
* Jämfört med lösnummerpris och pris för eventuell premie

Båtnytt

Från 3 nr för 229 Kr
Spara 25 kr

King är Sveriges enda renodlade modemagasin för män. Tidningen hjälper dig att hålla koll på de senaste modetrenderna och hur man på bästa sätt kombinerar dem. Förutom mode ger tidningen dig användbara råd om hudvård och skönhet för ett välvårdat yttre och mycket mer.

I Kings värld är mode en samling aktuella uttryckssätt och konsten att behärska dem. Ämnen som dofter, hudvård, inredning och digitala accessoarer är därför lika självklara i innehållet som de senaste bilderna från catwalken och bilder på vinnande outfits för viktiga situationer som kundmöten, dejter eller en skön lördagskväll med polarna.

Vid beställning av tidning eller annan produkt från Egmont, samt tävlingsdeltagande, godkänner jag att mina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobiltelefonnummer och övriga digitala adresser, får lagras och användas inom Egmontkoncernen för fakturering, leverans, information, marknadsföring, digitala tjänster, analys, statistik och profilering. Uppdatering av personuppgifter mot personuppgiftsregister, exempelvis SPAR, sker kontinuerligt. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med bl.a. cookies. Jag kan även få erbjudanden från Egmonts samarbetspartners, som återfinns inom följande branscher, direkt relaterade till våra produkter: tidningar, böcker, film, spel, pussel, leksaker, mode, skönhet, sport, fritid, heminredning, hälsa, mat, dryck, djur, natur, motor.

Uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden kan tillsammans med övriga uppgifter användas inom Egmont för marknadsföring och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig samt för utveckling av nya tjänster och produkter.

Den rättsliga grunden för vår behandling av dina personuppgifter är dels fullföljande av avtal och dels Egmonts berättigade intresse. Vill du rätta, radera, begränsa användningen av eller invända mot användningen av dina personuppgifter kan du göra det genom att skicka brev till Personuppgiftsansvarig, Egmont Publishing AB, 205 07 Malmö.

Självklart ser vi helst att du först kontaktar oss om du har klagomål, men om du anser att vi inte har gjort tillräckligt kan du även kontakta Datainspektionen, Box 8114, 104 20 Stockholm, epost datainspektionen@datainspektionen.se.

För fullständiga villkor se www.dintidning.se/villkor.

[SE0038]