Kalle Anka Extra

Kalle Anka Extra

Kalle Anka Extra är en förlängning av Sveriges största serietidning, Kalle Anka & C:o. Vi har här valt ut härliga serieklassiker av tecknarlegenden Don Rosa. Han är förmodligen en av de främsta Disney-tecknarna och har kallats Carl Barks arvtagare. I Kalle Anka Extra hittar du härliga historier om de välkända ankorna från Ankeborg.

Tidningen innehåller 48 sidor och i varje nummer finns en längre Don Rosa-serie som huvudserie och därtill kommer flera kortare serier. Kalle Anka Extra kommer ut med 6 nummer per år.

Utkommer 6 nr/år
Beställ idag, första tidningen kommer: 2016-12-28

Det här får du med din prenumeration:

Välj ditt erbjudande
Unikt Kalle-badlakan

Kalle Anka Extra

6 nr
+ Unikt Kalle-badlakan
för 199 kr
Spara 189 kr*
Kalle Anka Extra

Kalle Anka Extra

6 nr
+ 1 extranr.
för 199 kr
Spara 80 kr*
* Jämfört med lösnummerpris och pris för eventuell premie

Kalle Anka & C:o

Från 4 nr för 99 Kr
Spara 44 kr

Kalle Ankas Pocket

Från 2 nr för 99 Kr
Spara 31 kr

Kalle Ankas Pocket Special

Från 1 nr för 69 Kr

Musse Pigg & C:o

Från 6 nr för 209 Kr
Spara 56 kr

Tidsbestämd prenumeration
En tidsbestämd prenumeration betalas i förskott och avslutas automatiskt. Innan prenumerationen tar slut kommer du att bli erbjuden att förnya så att du inte missar några nummer.

Tillsvidareprenumeration
Efter den första prenumerationsperioden fortsätter tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration. Du betalar smidigt med inbetalningskortet som medföljer varje till vart fjärde nummer beroende på utgivningstakt. Eventuell uppsägning ska meddelas kundtjänst senast 5 dagar efter att du har mottagit din faktura, för att träda i kraft innan nästa period faktureras. Utebliven betalning räknas ej som uppsägning.

Delbetalning
Vid beställd delbetalning har du förbundit dig till att betala samtliga delbetalningar.

Premie
Eventuell beställd premie skickas till fakturamottagaren ca 3-5 veckor efter att vi mottagit din betalning. Egmont Publishing AB förbehåller sig rätten att byta ut premie vid slutförsäljning.

Prenumeration utland
Observera att priset för tidningsprenumerationer omräknas om de ska levereras utanför Sverige för att täcka högre distributionskostnader. Kontakta kundservice om du har frågor kring utlandsprenumerationer.

Aktivitetsprodukt/premie
Eventuell premie samt medföljande aktivitetsprodukt kan vara olämpliga för barn under 3 år. De kan innehålla smådelar som utgör en kvävningsrisk.

Värdekod
Värdekoder som löses in mot prenumeration gäller endast vid ett tillfälle och inom kodens giltighetstid. De kan inte användas för att förnya eller förlänga annan prenumeration.

Korttidserbjudande
Gäller endast nya kunder och 1 gång/person.


Egmont Publishing Kids AB lagrar och behandlar kunduppgifter med modern informationsteknik för att kunna fullgöra kundrelationer och lämna erbjudanden om egna och andra produkter.

 

För mer information om våra villkor se, http://www.dintidning.se/villkor/