Humorkavalkad

Humorkavalkad

Hela Sverige har levt och skrattat med Åsa Nisse, Lilla Fridolf och 91:an så länge de flesta av oss kan minnas. I varje nummer av HumorKavalkad bjuder de på en härlig stunds avkopplande humor.

Åsa Nisse är kanske mest känd som uppfinnare, tjuvfiskare, älgjägare och en klurig man, som håller hela i bygden i skräck för hans nästa upptåg med Klabbis i hasorna. Lilla Fridolf delar sin tid mellan arbetet som kontorschef och äkta make till hustrun Selma (motvilligt har han nog insett att han är toffelhjälten personifierad). 91:an Karlsson är den snälle spjuvern, som med ett hjärta av guld balanserar de stora egon han omges av. Tillsammans – i varje nummer av Humorkavalkad – är de oslagbara.

Utkommer 6 nr/år
Beställ idag, första tidningen kommer: 2017-05-12

Det här får du med din prenumeration:

Välj ditt erbjudande
Humorkavalkad

Humorkavalkad

3 nr
för 139 kr
Humorkavalkad

Humorkavalkad

6 nr
för 269 kr
Spara 30kr*
* Jämfört med lösnummerpris och pris för eventuell premie

Agent X9

Från 3 nr för 159 Kr

Nemi

Från 3 nr för 145 Kr

Herman Hedning

Från 3 nr för 145 Kr

Nya Serieparaden

Från 3 nr för 165 Kr

Både Åsa Nisse och Lilla Fridolf är självklara begrepp i serievärlden. I tidningen Humorklassiker finns de i tillsammans för att leverera maximalt med fantastisk humor. Åsa Nisse är kanske mest känd som uppfinnare, tjuvfiskare, älgjägare och en klurig man i största allmänhet som håller hela i bygden i skräck för hans nästa upptåg med Klabbis i hasorna. Lilla Fridolf delar sin tid mellan arbetet som kontorschef och äkta make till den ibland lätt koleriska hustrun Selma. Han är toffelhjälten personifierad.

Tidsbestämd prenumeration
En tidsbestämd prenumeration betalas i förskott och avslutas automatiskt. Innan prenumerationen tar slut kommer du att bli erbjuden att förnya så att du inte missar några nummer.

Tillsvidareprenumeration
Efter den första prenumerationsperioden fortsätter tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration. Du betalar smidigt med inbetalningskortet som medföljer varje till vart fjärde nummer beroende på utgivningstakt. Eventuell uppsägning ska meddelas kundtjänst senast 5 dagar efter att du har mottagit din faktura, för att träda i kraft innan nästa period faktureras. Utebliven betalning räknas ej som uppsägning.

Delbetalning
Vid beställd delbetalning har du förbundit dig till att betala samtliga delbetalningar.

Premie
Eventuell beställd premie skickas till fakturamottagaren ca 3-5 veckor efter att vi mottagit din betalning. Egmont Publishing AB förbehåller sig rätten att byta ut premie vid slutförsäljning.

Prenumeration utland
Observera att priset för tidningsprenumerationer omräknas om de ska levereras utanför Sverige för att täcka högre distributionskostnader. Kontakta kundservice om du har frågor kring utlandsprenumerationer.

Aktivitetsprodukt/premie
Eventuell premie samt medföljande aktivitetsprodukt kan vara olämpliga för barn under 3 år. De kan innehålla smådelar som utgör en kvävningsrisk.

Värdekod
Värdekoder som löses in mot prenumeration gäller endast vid ett tillfälle och inom kodens giltighetstid. De kan inte användas för att förnya eller förlänga annan prenumeration.

Korttidserbjudande
Gäller endast nya kunder och 1 gång/person.


Egmont Publishing AB lagrar och behandlar kunduppgifter med modern informationsteknik för att kunna fullgöra kundrelationer och lämna erbjudanden om egna och andra produkter.

 

För mer information om våra villkor se, http://www.dintidning.se/villkor/