Golf Digest

Golf Digest

Golf Digest är magasinet för den passionerade golfaren. I tidningen hittar du reportage om världens mest spännande banor, intervjuer med de hetaste tourprofilerna och får de skarpaste tipsen som lyfter din egen golf.

Golf Digest har varit Sveriges populäraste golfmagasin i butikshyllan sen starten 1986. Men för att mota all 30-årsångest i grind genomgick tidningen en rejäl omgörning inför 2016. Högre papperskvalitet, stiligare design, vässat innehåll och tjockare utgåvor. Magasinet utkommer numera i sju nummer per år, där varje tidning innehåller över 100 sidor skön golfläsning. Utgivningen är koncentrerad till den tid på året när golftörsten är som allra störst för att se till att du alltid ska ha stenkoll på hur du vässar dina drivar och pitchar eller får en aktuell recension av såväl utrustning som banor när du behöver just det som mest.

I tidningen hittas också fängslande långläsning med berättelser från både när och fjärran. Vår styrka genom att ingå i den internationella Golf Digest-familjen är att vi kan bjuda dig på exklusiva reportage och instruktionsartiklar med världens hetaste golfprofiler som du inte hittar någon annanstans. Dessutom får du alltid intressanta intervjuer, matnyttiga produkttester och mer svenskt innehåll än tidigare. Som helhet bjuder vi läsaren på den mest djupgående och initierade golfläsningen som finns att hitta i Sverige.

Därför tror vi att nya Golf Digest är ett oumbärligt magasin för dig med en kompromisslös passion för golf.

Utkommer 7 nr/år
Beställ i dag och få din första tidning: 2018-06-26

Det här får du med din prenumeration:

Välj ditt erbjudande
Golf Digest

Golf Digest

4 nr
för 379 kr
Golf Digest

Golf Digest

7 nr
för 649 kr
Spara 44kr*
Golf Digest

Golf Digest

14 nr
för 1 199 kr
Spara 187kr*
* Jämfört med lösnummerpris och pris för eventuell premie

Humorkavalkad

Från 3 nr för 140 Kr

Båtnytt

Från 3 nr för 219 Kr

auto motor & sport

Från 6 nr för 399 Kr
Spara 62 kr

King

Från 3 nr för 209 Kr

Golf Digest är ett golfmagasin där du kan läsa om allt som t.ex. golfnyheter, nya produkter, intervjuer och reportage om golfspelare, banor och resor till att få golfinstruktioner av kända golfspelare.

Om du tar en prenumeration på vår golftidning så kommer du hitta massor av golftips oavsett om du är nybörjare i golf eller en passionerad golfare. Vi vill ge dig en fördjupad och intressant tidning som ger dig nytta och nöje med din läsning, helt enkelt ett livsstilsmagasin för golfare!

Allmänna villkor

Vid beställning samtycker jag till att mina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobiltelefonnummer och övriga digitala adresser, får lagras och användas inom Egmontkoncernen för fakturering, leverans, information, marknadsföring, digitala tjänster, analys, statistik och profilering. Uppdatering av personuppgifter mot personuppgiftsregister, exempelvis SPAR, sker kontinuerligt. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med bl.a. cookies. Jag kan även få erbjudande från Egmonts samarbetspartners.

Uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden kan tillsammans med övriga uppgifter användas inom Egmont för marknadsföring och

för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig samt för utveckling av nya tjänster och produkter.

Samtycket är giltigt till dess att jag själv säger upp det och är inte beroende av eventuella köp. Jag har rätt att återkalla samtycket genom att skicka brev till Personuppgiftsombud, Egmont Publishing AB, 205 07 Malmö. För vidare klagomål, kontakta Datainspektionen, Box 8114, 104 20 Stockholm, epost datainspektionen@datainspektionen.se.

Om inget annat anges vid nyteckning kommer prenumerationen att avslutas automatiskt och du kommer att få ett nytt erbjudande att ta ställning till vid periodens slut. Undantag är prenumerationer tecknade som tillsvidareprenumeration, när en prenumeration delats upp i delbetalningar eller vid betalning via autogiro. Vid beställd delbetalning har du förbundit att betala samtliga delbetalningar.

Vid beställd tillsvidareprenumeration förnyas den automatiskt och inbetalningskort skickas ut med varannan till var sjätte utgåva beroende på vilken av Egmonts titlar som du valt. Uppsägning ska ske minst 3 veckor innan nästa utgåva utkommer.

Vid utebliven betalning vid nyregistrering påförs en påminnelseavgift om 50 kr. Därefter skickas slutkrav där avgiften motsvarar lösnummerpriset av dina mottagna tidningar, dock är maximalt belopp nyteckningspriset plus påminnelseavgift. Om inbetalning inte är oss tillhanda inom 30 dagar kommer skulden att överföras till inkasso varpå ytterligare avgifter och ränta tillkommer.

Eventuell beställd premie skickas ca 3-5 veckor efter att vi mottagit din betalning. Egmont förbehåller sig rätten att byta ut premie vid slutförsäljning. Adressändring ska meddelas minst 3 veckor innan den ska träda i kraft.

 

Ångerrätt

Enligt "Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler", giltig fr.o.m. 2014-06-13, har du som konsument rätt att ångra ett köp inom 14 dagar från den dag du tog emot varan d.v.s. den dag då det första tidningsexemplaret levererades. Tidningen måste vara i samma skick som den mottogs.  I fråga om en digital prenumeration gäller däremot ångerrätten fr.o.m. den dag då prenumerationsavtalet träffades. Konsumenten måste inom denna tid lämna/sända ett meddelande till kundservice om att denne vill utöva sin ångerrätt. Via konsumentverket kan du finna formulär för ångerrätt. Egmont ska i vår tur bekräfta att vi tagit emot meddelandet. I det fall då prenumeration har tecknas via externa parter, t.ex. iTunes store, Google play etc. så hänvisar vi till leverantören. Ångerrätten gäller inte för avtal som ingås utanför affärslokaler om det totala priset är mindre än 400 kronor.

Om du betalat din prenumeration ska Egmont inom 14 dagar från det vi tog emot meddelandet med korrekt underlag återbetala prenumerationsavgiften. Återbetalningen ska ske med samma betalningssätt som konsumenten använt, d.v.s. har du betalat med ett kontokort ska pengarna återföras till det konto som är kopplat till kortet.

Du måste själv bekosta returporto. Retur får ej ske som postförskott eller efterkrav. Spara ditt inlämningskvitto - tänk på att du ansvarar för returförsändelsen!

För mer information om villkor och din ångerrätt, se www.dintidning.se/villkor