Golf Digest

Golf Digest

Golf Digest är magasinet för den passionerade golfaren. I tidningen hittar du reportage om världens mest spännande banor, du läser intervjuer med de hetaste spelarna på världens alla tourer.

Golf Digest har varit Sveriges populäraste golfmagasin i butikshyllan sen starten 1986. Men för att mota all 30-årsångest i grind genomgick tidningen en rejäl omgörning inför 2016. Ny redaktion, högre papperskvalitet, aptitligare design, vässat innehåll och tjockare utgåvor. Magasinet utkommer numera i sju nummer per år, där varje tidning innehåller 132 sidor skön golfläsning. Utgivningen är koncentrerad till den tid på året när golftörsten är som allra störst för att se till att du alltid ska ha stenkoll på hur du vässar dina drivar och pitchar eller får en aktuell recension av såväl utrustning som banor när du som mest behöver just det.

I tidningen hittas också fängslande långläsning med berättelser från både när och fjärran. Vår styrka genom att ingå i den internationella Golf Digest-familjen är att vi kan bjuda dig på exklusiva reportage och instruktionsartiklar med världens hetaste golfprofiler som du inte hittar någon annanstans. Dessutom får du alltid intressanta intervjuer, matnyttiga produkttester och mer svenskt innehåll än tidigare. Som helhet bjuder vi läsaren på den mest djupgående och initierade golfläsningen som finns att hitta i Sverige.

Därför tror vi att nya Golf Digest är ett oumbärligt magasin för dig med en kompromisslös passion för golf.

Utkommer 7 nr/år
Beställ idag, första tidningen kommer: 2017-04-12

Det här får du med din prenumeration:

Välj ditt erbjudande
Golf Digest

Golf Digest

4 nr
för 379 kr
Golf Digest

Golf Digest

7 nr
för 649 kr
Spara 44kr*
* Jämfört med lösnummerpris och pris för eventuell premie

Humorkavalkad

Från 3 nr för 139 Kr

auto motor & sport

Från 13 nr för 819 Kr
Spara 180 kr

Båtnytt

Från 6 nr för 419 Kr
Spara 60 kr

Golf Digest

Från 4 nr för 379 Kr

Golf Digest är ett golfmagasin där du kan läsa om allt som t.ex. golfnyheter, nya produkter, intervjuer och reportage om golfspelare, banor och resor till att få golfinstruktioner av kända golfspelare.

Om du tar en prenumeration på vår golftidning så kommer du hitta massor av golftips oavsett om du är nybörjare i golf eller en passionerad golfare. Vi vill ge dig en fördjupad och intressant tidning som ger dig nytta och nöje med din läsning, helt enkelt ett livsstilsmagasin för golfare!

Allmänna villkor

Egmont Publishing AB, nedan benämnd Egmont, lagrar kunduppgifter för att kunna fullgöra kundrelationer och lämna erbjudanden från företag inom Egmontkoncernen eller andra företags produkter och tjänster. Alla kunduppgifter som lämnas in behandlas i enlighet med PuL, personuppgiftslagen. Egmont lagrar dina kunduppgifter i upp till tre år. Genom att du lämnar dina personuppgifter godkänner du att Egmont lagrar och behandlar dessa för ovan angivna ändamål.

Du kan när som helst ta del av de uppgifter som finns registrerade om dig eller ta tillbaka ditt lämnade samtycke genom att kontakta vår kundtjänst (Mån - fre, 08-18).

Eventuell premie skickas ca 3-5 veckor efter att vi mottagit din betalning. Premie kan bytas ut vid slutförsäljning.     

 

Ångerrätt

Enligt "Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler", giltig fr.o.m. 2014-06-13, har du som konsument rätt att ångra ett köp inom 14 dagar från den dag du tog emot varan d.v.s. den dag då det första tidningsexemplaret levererades. Tidningen måste vara i samma skick som den mottogs.  I fråga om en digital prenumeration gäller däremot ångerrätten fr.o.m. den dag då prenumerationsavtalet träffades. Konsumenten måste inom denna tid lämna/sända ett meddelande till kundservice om att denne vill utöva sin ångerrätt. Via konsumentverket kan du finna formulär för ångerrätt. Egmont ska i vår tur bekräfta att vi tagit emot meddelandet. I det fall då prenumeration har tecknas via externa parter, t.ex. iTunes store, Google play etc. så hänvisar vi till leverantören. Ångerrätten gäller inte för avtal som ingås utanför affärslokaler om det totala priset är mindre än 400 kronor.

Om du betalat din prenumeration ska Egmont inom 14 dagar från det vi tog emot meddelandet med korrekt underlag återbetala prenumerationsavgiften. Återbetalningen ska ske med samma betalningssätt som konsumenten använt, d.v.s. har du betalat med ett kontokort ska pengarna återföras till det konto som är kopplat till kortet.

Du måste själv bekosta returporto. Retur får ej ske som postförskott eller efterkrav. Spara ditt inlämningskvitto - tänk på att du ansvarar för returförsändelsen!

Prenumerationen avslutas automatiskt och du kommer att få ett nytt erbjudande att ta ställning till vid periodens slut. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker och endast nya prenumeranter inom Sverige.

För mer information om villkor och din ångerrätt, se www.dintidning.se/villkor