Kampanjkoden du angav gäller dessvärre inte längre.

Däremot kan du ta del av andra förmånliga erbjudande på tidningen nedan.

Vagabond

Vagabond

Vagabond är tidningen för dig som älskar att resa, behöver inspiration till ditt nästa resmål, eller till dig som gillar att bara drömma bort bland världens vackra platser!

Vagabond är tidningen som guidar dig till världens drömlika platser och ger dig de ovärderliga tipsen som gör att du får ut maximalt ur din resa. Vagabond är Sveriges största resemagasin och den är lika mycket en inspirationskälla som guide till välkända resmål och världens undangömda guldkorn.

Utkommer 12 nr/år
Beställ i dag och få din första tidning: 2019-02-19

Det här får du med din prenumeration:

Välj ditt erbjudande
Vagabond

Vagabond

3 nr
för 219 kr
Vagabond

Vagabond

6 nr
för 439 kr
Spara 40kr*
Vagabond

Vagabond

12 nr
för 819 kr
Spara 139kr*
Vagabond

Vagabond

24 nr
för 1 538 kr
Spara 379kr*
* Jämfört med lösnummerpris och pris för eventuell premie

Foodies nya Bagaren och Kocken

Från 3 nr för 175 Kr

Vagabond är Sveriges största resemagasin. Det första numret kom ut 1987 och tidningen har sedan dess vuxit för varje år och är nu Sveriges i särklass starkaste varumärke när det kommer till reseinspiration och reseinformation.

Vagabond är lika mycket en inspirationskälla som guide till välkända resmål och världens undangömda guldkorn. Vagabond har vunnit flera prestigefulla priser de senaste åren, bland annat Svenska Publishingpriset och flera kategorier i Tidskrifts-priset, som delas ut av Sveriges Tidskrifter. 

Vid beställning av tidning eller annan produkt från Egmont, samt tävlingsdeltagande, godkänner jag att mina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobiltelefonnummer och övriga digitala adresser, får lagras och användas inom Egmontkoncernen för fakturering, leverans, information, marknadsföring, digitala tjänster, analys, statistik och profilering. Uppdatering av personuppgifter mot personuppgiftsregister, exempelvis SPAR, sker kontinuerligt. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med bl.a. cookies. Jag kan även få erbjudanden från Egmonts samarbetspartners, som återfinns inom följande branscher, direkt relaterade till våra produkter: tidningar, böcker, film, spel, pussel, leksaker, mode, skönhet, sport, fritid, heminredning, hälsa, mat, dryck, djur, natur, motor.

Uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden kan tillsammans med övriga uppgifter användas inom Egmont för marknadsföring och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig samt för utveckling av nya tjänster och produkter.

Den rättsliga grunden för vår behandling av dina personuppgifter är dels fullföljande av avtal och dels Egmonts berättigade intresse. Vill du rätta, radera, begränsa användningen av eller invända mot användningen av dina personuppgifter kan du göra det genom att skicka brev till Personuppgiftsansvarig, Egmont Publishing AB, 205 07 Malmö.

Självklart ser vi helst att du först kontaktar oss om du har klagomål, men om du anser att vi inte har gjort tillräckligt kan du även kontakta Datainspektionen, Box 8114, 104 20 Stockholm, epost datainspektionen@datainspektionen.se.

För fullständiga villkor se www.dintidning.se/villkor.

[SE0038]