Utemagasinet

Utemagasinet

I Sveriges ledande frilufts- och äventyrsmagasin vill vi berätta om de enkla och nära äventyren som du kan ge dig ut på redan i eftermiddag; om aktiva helgäventyr med en eller två övernattningar – och de där riktiga drömturerna, som kanske kan bli verklighet någon gång i livet. Förutom njutarturer och äventyrsreportage hittar du regelbundet produkttester, prylguider och nyheter i Utemagasinet. Dessutom utredande och utbildande artiklar på aktuella teman som miljö, hållbarhet, tillgänglighet och utehälsa.

Kolla även in vår tidning Husvagn och Camping.

Utkommer 12 nr/år
Prenumerera på Utemagasinet i dag och få din första tidning: 2020-07-13!

Det här får du med din prenumeration:

Välj ditt erbjudande
Utemagasinet

Utemagasinet

3 nr
för 219 kr
Utemagasinet

Utemagasinet

6 nr
för 429 kr
Spara 50 kr
Utemagasinet

Utemagasinet

12 nr
för 819 kr
Spara 139 kr
Utemagasinet

Utemagasinet

24 nr
för 1 499 kr
Spara 418 kr
* Jämfört med lösnummerpris och pris för eventuell premie

Vagabond

Från 3 nr för 219 kr

Åka Skidor

Från 3 nr för 229 kr
Spara 40 kr

Café

Från 6 nr för 379 kr
Spara 100 kr

Bagaren och Kocken

Från 3 nr för 177 kr

Utemagasinet är en friluftstidning där du kan läsa om vandring, kanot och kajakpaddling, klättring, friluftsprodukter, produkttester och reportage om platser både innanför och utanför Sveriges gränser. Utemagasinet är för dig som älskar äventyr och friluftsliv! Prenumerera på Utemagasinet och du får ett fullmatat friluftsmagasin som kommer i din brevlåda 12 gånger/år.

Vid beställning av tidning eller annan produkt från Egmont, samt tävlingsdeltagande, godkänner jag att mina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobiltelefonnummer och övriga digitala adresser, får lagras och användas inom Egmontkoncernen för fakturering, leverans, information, marknadsföring, digitala tjänster, analys, statistik och profilering. Uppdatering av personuppgifter mot personuppgiftsregister, exempelvis SPAR, sker kontinuerligt. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med bl.a. cookies. Jag kan även få erbjudanden från Egmonts samarbetspartners, som återfinns inom följande branscher, direkt relaterade till våra produkter: tidningar, böcker, film, spel, pussel, leksaker, mode, skönhet, sport, fritid, heminredning, hälsa, mat, dryck, djur, natur, motor.

Uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden kan tillsammans med övriga uppgifter användas inom Egmont för marknadsföring och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig samt för utveckling av nya tjänster och produkter.

Den rättsliga grunden för vår behandling av dina personuppgifter är dels fullföljande av avtal och dels Egmonts berättigade intresse. Vill du rätta, radera, begränsa användningen av eller invända mot användningen av dina personuppgifter kan du göra det genom att skicka brev till Personuppgiftsansvarig, Egmont Publishing AB, 205 07 Malmö.

Självklart ser vi helst att du först kontaktar oss om du har klagomål, men om du anser att vi inte har gjort tillräckligt kan du även kontakta Datainspektionen, Box 8114, 104 20 Stockholm, epost datainspektionen@datainspektionen.se.

För fullständiga villkor se www.dintidning.se/villkor.

[SE0038]