Golf Digest

Golf Digest

Golf Digest är magasinet för den passionerade golfaren. I tidningen hittar du reportage om världens mest spännande banor, intervjuer med de hetaste tourprofilerna och får de skarpaste tipsen som lyfter din egen golf.

Golf Digest har varit Sveriges populäraste golfmagasin i butikshyllan sen starten 1986. Men för att mota all 30-årsångest i grind genomgick tidningen en rejäl omgörning inför 2016. Högre papperskvalitet, stiligare design, vässat innehåll och tjockare utgåvor. Magasinet utkommer numera i sju nummer per år, där varje tidning innehåller över 100 sidor skön golfläsning. Utgivningen är koncentrerad till den tid på året när golftörsten är som allra störst för att se till att du alltid ska ha stenkoll på hur du vässar dina drivar och pitchar eller får en aktuell recension av såväl utrustning som banor när du behöver just det som mest.

I sporttidningen hittas också fängslande långläsning med berättelser från både när och fjärran. Vår styrka genom att ingå i den internationella Golf Digest-familjen är att vi kan bjuda dig på exklusiva reportage och instruktionsartiklar med världens hetaste golfprofiler som du inte hittar någon annanstans. Dessutom får du alltid intressanta intervjuer, matnyttiga produkttester och mer svenskt innehåll än tidigare. Som helhet bjuder vi läsaren på den mest djupgående och initierade golfläsningen som finns att hitta i Sverige.

Därför tror vi att nya Golf Digest är ett oumbärligt magasin för dig med en kompromisslös passion för golf.

Utkommer 7 nr/år
Beställ i dag och få din första tidning: 2020-05-13!

Det här får du med din prenumeration:

Välj ditt erbjudande
Golf Digest

Golf Digest

4 nr
för 379 kr
Golf Digest

Golf Digest

7 nr
för 649 kr
Spara 44 kr
Golf Digest

Golf Digest

14 nr
för 1 199 kr
Spara 187 kr
* Jämfört med lösnummerpris och pris för eventuell premie

Golf Digest är ett golfmagasin där du kan läsa om allt som t.ex. golfnyheter, nya produkter, intervjuer och reportage om golfspelare, banor och resor till att få golfinstruktioner av kända golfspelare.

Om du tar en prenumeration på vår golftidning så kommer du hitta massor av golftips oavsett om du är nybörjare i golf eller en passionerad golfare. Vi vill ge dig en fördjupad och intressant tidning som ger dig nytta och nöje med din läsning, helt enkelt ett livsstilsmagasin för golfare!

Vid beställning av tidning eller annan produkt från Egmont, samt tävlingsdeltagande, godkänner jag att mina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobiltelefonnummer och övriga digitala adresser, får lagras och användas inom Egmontkoncernen för fakturering, leverans, information, marknadsföring, digitala tjänster, analys, statistik och profilering. Uppdatering av personuppgifter mot personuppgiftsregister, exempelvis SPAR, sker kontinuerligt. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med bl.a. cookies. Jag kan även få erbjudanden från Egmonts samarbetspartners, som återfinns inom följande branscher, direkt relaterade till våra produkter: tidningar, böcker, film, spel, pussel, leksaker, mode, skönhet, sport, fritid, heminredning, hälsa, mat, dryck, djur, natur, motor.

Uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden kan tillsammans med övriga uppgifter användas inom Egmont för marknadsföring och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig samt för utveckling av nya tjänster och produkter.

Den rättsliga grunden för vår behandling av dina personuppgifter är dels fullföljande av avtal och dels Egmonts berättigade intresse. Vill du rätta, radera, begränsa användningen av eller invända mot användningen av dina personuppgifter kan du göra det genom att skicka brev till Personuppgiftsansvarig, Egmont Publishing AB, 205 07 Malmö.

Självklart ser vi helst att du först kontaktar oss om du har klagomål, men om du anser att vi inte har gjort tillräckligt kan du även kontakta Datainspektionen, Box 8114, 104 20 Stockholm, epost datainspektionen@datainspektionen.se.

För fullständiga villkor se www.dintidning.se/villkor.

[SE0038]