Kampanjkoden du angav gäller dessvärre inte längre.

Däremot kan du ta del av andra förmånliga erbjudande på tidningen nedan.

Sportfack

Sportfack

Sportfack - för dig som vill bli sportbranschens vinnare!

Vi bevakar trender, produkter, nyheter och mässor åt dig. Det du kan läsa på webben är bara en bråkdel av allt vi berättar om i tidningen.

Läser du Sportfack varje månad får du bättre koll på omvärlden vilket är till nytta i din dagliga verksamhet gällande inköp, försäljning och marknadsföring.

Sportfack lyfter alltid fram goda exempel så att du kan inspireras av de som gjort något extra framgångsrikt och kanske göra något liknande.

En prenumeration på Sportfack blir din mest lönsamma investering i år.

Utkommer 11 nr/år
Prenumerera på Sportfack i dag och få din första tidning: 2023-05-03!

Det här får du med din prenumeration:

Gratis digital tillgång till tidningen
Som prenumerant på Sportfack läser du tidningen kostnadsfritt i magasinappen Flipp.

  • Läs tidningen direkt efter ditt köp
  • Få tillgång till ett arkiv med tidigare nummer av tidningen
  • Fungerar på iPhone/iPad, Android och på datorn
Välj ditt erbjudande
Det finns inga aktuella erbjudanden just nu.
* Jämfört med lösnummerpris och pris för eventuell premie

Sportfack är sportbranschens tidning och tungt förankrad hos sportbranschens handlare, leverantörer och kedjor. Den redaktionella inriktningen omfattar bevakning av trender, produkter, mässor och nyheter liksom butiksintressanta områden som exponering, ekonomi, juridik och marknadsföring.

Sportfack ska skapa produkter och tjänster som är till nytta i branschens dagliga verksamhet av inköp, försäljning och marknadsföring. Den redaktionella idén är att lyfta fram de goda exemplen så att branschen kan lära sig av de som gjort något extra bra.

Vid beställning av tidning eller annan produkt från Egmont, samt tävlingsdeltagande, godkänner jag att mina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobilnummer och övriga digitala adresser, får lagras och användas inom Egmontkoncernen för fakturering, leverans, information, marknadsföring, digitala tjänster, analys, statistik och profilering. Uppdatering av personuppgifter mot personuppgiftsregister, exempelvis SPAR, sker kontinuerligt. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med bl.a. cookies. Jag kan även få erbjudanden från Egmonts samarbetspartners, som återfinns inom följande branscher, direkt relaterade till Egmonts produkter: tidningar, böcker, film, spel, pussel, leksaker, mode, skönhet, sport, fritid, heminredning, hälsa, mat, dryck, djur, natur, motor.

Uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden kan tillsammans med övriga uppgifter användas inom Egmont för marknadsföring och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig samt för utveckling av nya tjänster och produkter.

Den rättsliga grunden för Egmonts behandling av dina personuppgifter är dels fullföljande av avtal och dels Egmonts berättigade intresse. Vill du rätta, radera, begränsa eller invända mot användningen av dina personuppgifter kan du göra det genom att skicka brev till Personuppgiftsansvarig, Egmont Story House AB, 205 07 Malmö eller gå till sidan www.storyhouseegmont.se/personuppgifter.

Vi ser helst att du först kontaktar oss om du har klagomål. Anser du att vi inte har gjort tillräckligt kan du även kontakta Integritetsskyddsmyndigheten, Box 8114, 104 20 Stockholm, epost imy@imy.se.

Fullständiga villkor: www.dintidning.se/villkor.

[SE0096]