Kul att lära

Tidningar

Bamse Kul Att Lära

Från 3 nr för 141 kr
Spara 175 kr

Produkter

Kul att lära Läs och skriv med Bamse

Skriv och läs med Bamse och hans vänner.

55 kr

Kul att lära Räkna med Bamse

Lär dig räkna med Bamse och hans vänner.

49 kr

Kul att lära ABC Frost

Rolig pysselbok med alfabetet.

49 kr

Kul att lära 123 Frost

Rolig pysselbok med enkla tal.

49 kr

Bamses Skola - Måla + Räkna

Räkna och måla med Bamse

39 kr

Bamses skola lektion 5. Måla + skriv.

Måla och skriv med Bamse

39 kr

Kul Att Lära 123 Prinsessor

Häng med prinsessorna på en skojig upptäcktsfärd.

49 kr

Kul Att Lära A,B,C Prinsessor

Öva dig på att skriva bokstäver och träna på a…

49 kr

Kul att Lära Jag kan alfabetet!

Lär dig alfabetet.

49 kr

Kul att Lära Jag kan siffrorna

Lär dig räkna till 10 och att skriva siffror

49 kr

Kul att Lära Jag kan räkna

Lär dig räkna till 100

49 kr

Kul att Lära Jag kan läsa & skriva

Lär dig läsa och skriva

49 kr

Pysselbok Räkna med Bilar 3 1,2,3

Lär om siffror på ett roligt och underhållande…

49 kr

Pysselbok Skriv med Bilar A,B,C

Lär om bokstäver på ett kul och underhållande s…

49 kr

Korsstyngn - Kul att skapa

Lär dig brodera korsstygn.

99 kr

Herman Hedning: Handbok i klinisk ondska

Bafflande kul med galna gänget från Herman Hedn…

149 kr
FAQ

En del prenumerationer går att delbetala. Du delar då upp din betalning och förbinder dig till att betala samtliga delbetalningar.

Om ingenting annat anges är prenumerationen "normal" vilket innebär att den avslutas automatiskt när perioden du har betalat för är slut. Du kommer i de flesta fall att få erbjudande om att förnya din prenumeration i god tid innan den tar slut så att du inte missar några nummer!

Premien levereras ca 3-5 veckor efter att vi har mottagit din betalning. Premien levereras alltid till fakturamottagaren.

Vid beställningstillfället och på din första faktura får du information om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration. Du betalar smidigt med inbetalningskorten som medföljer tidningen regelbundet (antal nr i perioden kan variera beroende på vilken tidning det är, exempelvis på Kalle Anka är en period 4 nr). En tillsvidareprenumeration löper tills du väljer att säga upp prenumeration. Eventuell uppsägning ska meddelas kundservice senast 5 dagar efter att du har mottagit din faktura, för att träda i kraft innan nästa period faktureras. Utebliven betalning räknas ej som uppsägning.

Ja, du måste meddela adressändring och minst 3 veckor innan det ska träda ikraft. Du kan själv ändra adress genom att logga in på Mina sidor.

Du kan beställa en prenumeration till utlandet här via hemsidan men observera att det tillkommer ett pristillägg p.g.a. ökade pack- och portokostnader.

Ja, du kan själv göra en tillfällig adressändring på Mina Sidor (på sidan Personuppgifter) Vi behöver få registrerat din tillfälliga adress senast tre veckor innan den ska träda i kraft. Observera att du endast kan ändra till en tillfällig adress inom samma land som din ordinarie leveransadress.

Det kan bero på fel i distributionen, felaktig adressinformation eller att betalningen har skett några dagar försent. Kontakta oss så kan vi se vad felet beror på och eventuellt skicka ut en ny tidning.

Det tar oftast 3-4 veckor innan första tidningen kommer. Detta beror på utgivningsfrekvensen för den tidning du beställt.

När du beställer en prenumeration på Dintidning finns information om när din första tidning kommer.

I kassan kan du välja ett senare datum.  Detta kan till exempel vara bra om prenumerationen är en present som inte ska komma fram för tidigt.