Kampanjkoden du angav gäller dessvärre inte längre.

Däremot kan du ta del av andra förmånliga erbjudande på tidningen nedan.

Nära

Nära

NÄRA är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter. Så om du längtar efter att läsa om medium, änglar, telepati, andra sidan, meditation, yoga är detta tidningen för dig!

Utkommer 11 nr/år
Beställ i dag och få din första tidning: 2019-02-06

Det här får du med din prenumeration:

Välj ditt erbjudande
Nära

Nära

3 nr
för 195 kr
Nära

Nära

5 nr
för 329 kr
Nära

Nära

10 nr
för 649 kr
Spara 50kr*
Nära

Nära

20 nr
för 1 289 kr
Spara 109kr*
* Jämfört med lösnummerpris och pris för eventuell premie

Foodies nya Bagaren och Kocken

Från 3 nr för 175 Kr
Spara 32 kr

NÄRA är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.

I Nära kan du bland annat läsa det här:

  • Medier runt om i Sverige
  • Berättelser om tidigare liv
  • Nära-döden-upplevelser
  • Änglar, visst finns de 
  • Spöken på olika platser i vårt land
  • Drömmar och hur vi tolkar dem
  • Personer som haft andliga upplevelser
  • Böcker om andlighet för stora och små
  • Magiska ting som förgyller livet
  • Kurser och föredrag om andlighet

 

Vid beställning av tidning eller annan produkt från Egmont, samt tävlingsdeltagande, godkänner jag att mina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobiltelefonnummer och övriga digitala adresser, får lagras och användas inom Egmontkoncernen för fakturering, leverans, information, marknadsföring, digitala tjänster, analys, statistik och profilering. Uppdatering av personuppgifter mot personuppgiftsregister, exempelvis SPAR, sker kontinuerligt. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med bl.a. cookies. Jag kan även få erbjudanden från Egmonts samarbetspartners, som återfinns inom följande branscher, direkt relaterade till våra produkter: tidningar, böcker, film, spel, pussel, leksaker, mode, skönhet, sport, fritid, heminredning, hälsa, mat, dryck, djur, natur, motor.

Uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden kan tillsammans med övriga uppgifter användas inom Egmont för marknadsföring och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig samt för utveckling av nya tjänster och produkter.

Den rättsliga grunden för vår behandling av dina personuppgifter är dels fullföljande av avtal och dels Egmonts berättigade intresse. Vill du rätta, radera, begränsa användningen av eller invända mot användningen av dina personuppgifter kan du göra det genom att skicka brev till Personuppgiftsansvarig, Egmont Publishing AB, 205 07 Malmö.

Självklart ser vi helst att du först kontaktar oss om du har klagomål, men om du anser att vi inte har gjort tillräckligt kan du även kontakta Datainspektionen, Box 8114, 104 20 Stockholm, epost datainspektionen@datainspektionen.se.

För fullständiga villkor se www.dintidning.se/villkor.

[SE0038]