SPECIALERBJUDANDE
Nära Special

Nära Special

Nära Special NÄRA special utkommer under 2018 med tre tidningar, två nummer av Allt om andlighet och ett nummer av Änglar. I Allt om andlighet guidar vi dig in i den mediala världen. Lär dig utvecklas inom andliga områden och ta del av vårt andliga lexikon från A till Ö. Vårt änglabookazine är en vacker bok om änglar och hur de hjälper oss i vardagen. Det här är en bok för dig som älskar änglar! Februarinumret levereras när man lägger beställningen.

Det här får du med din prenumeration:

Välj ditt erbjudande
Nära Special

Nära Special

För prenumeranter
3 nr
för 199 kr
Spara 40kr*
Nära Special

Nära Special

3 nr
för 249 kr
* Jämfört med lösnummerpris och pris för eventuell premie

Foodies nya Bagaren och Kocken

Från 3 nr för 175 Kr
Spara 122 kr

Hemmets Journals Bästa Kryss

Från 3 nr för 99 Kr

Scandinavian Retro

Från 3 nr för 185 Kr

Utemagasinet

Från 3 nr för 219 Kr

Vid beställning av tidning eller annan produkt från Egmont, samt tävlingsdeltagande, godkänner jag att mina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobiltelefonnummer och övriga digitala adresser, får lagras och användas inom Egmontkoncernen för fakturering, leverans, information, marknadsföring, digitala tjänster, analys, statistik och profilering. Uppdatering av personuppgifter mot personuppgiftsregister, exempelvis SPAR, sker kontinuerligt. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med bl.a. cookies. Jag kan även få erbjudanden från Egmonts samarbetspartners, som återfinns inom följande branscher, direkt relaterade till våra produkter: tidningar, böcker, film, spel, pussel, leksaker, mode, skönhet, sport, fritid, heminredning, hälsa, mat, dryck, djur, natur, motor.

Uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden kan tillsammans med övriga uppgifter användas inom Egmont för marknadsföring och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig samt för utveckling av nya tjänster och produkter.

Den rättsliga grunden för vår behandling av dina personuppgifter är dels fullföljande av avtal och dels Egmonts berättigade intresse. Vill du rätta, radera, begränsa användningen av eller invända mot användningen av dina personuppgifter kan du göra det genom att skicka brev till Personuppgiftsansvarig, Egmont Publishing AB, 205 07 Malmö.

Självklart ser vi helst att du först kontaktar oss om du har klagomål, men om du anser att vi inte har gjort tillräckligt kan du även kontakta Datainspektionen, Box 8114, 104 20 Stockholm, epost datainspektionen@datainspektionen.se.

För fullständiga villkor se www.dintidning.se/villkor.

[SE0038]