Julia Stars

Kampanj:

En tidning för dig som är intresserad av det som händer just nu, Julia Stars har nämligen fokus på det hetaste och det senaste. 

Vill du få koll på vad och vem som är hetast i sociala medier just nu, eller vill du följa de största stjärnorna inom musik, film och dans eller tycker du att teman som skönhet och självförtroende är mest spännande? Egentligen är det läsarna som bestämmer så vill du läsa om det, skriver Julia Stars om det och garanterar massor av underhållande, spännande och exklusiv läsning!

Utkommer 6 nr/år
Beställ i dag och få din första tidning: 2017-04-18

Det här får du med din prenumeration:

Välj ditt erbjudande
inga erbjudande kopplade
* Jämfört med lösnummerpris och pris för eventuell premie

Pets

Från 3 nr för 99 Kr
Spara 50 kr

Musse Pigg & C:o

Från 6 nr för 259 Kr
Spara 90 kr

Tidsbestämd prenumeration
En tidsbestämd prenumeration betalas i förskott och avslutas automatiskt. Innan prenumerationen tar slut kommer du att bli erbjuden att förnya så att du inte missar några nummer.

Tillsvidareprenumeration
Efter den första prenumerationsperioden fortsätter tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration. Du betalar smidigt med inbetalningskortet som medföljer varje till vart fjärde nummer beroende på utgivningstakt. Eventuell uppsägning ska meddelas kundtjänst senast 5 dagar efter att du har mottagit din faktura, för att träda i kraft innan nästa period faktureras. Utebliven betalning räknas ej som uppsägning.

Delbetalning
Vid beställd delbetalning har du förbundit dig till att betala samtliga delbetalningar.

Premie
Eventuell beställd premie skickas till fakturamottagaren ca 3-5 veckor efter att vi mottagit din betalning. Egmont Publishing AB förbehåller sig rätten att byta ut premie vid slutförsäljning.

Prenumeration utland
Observera att priset för tidningsprenumerationer omräknas om de ska levereras utanför Sverige för att täcka högre distributionskostnader. Kontakta kundservice om du har frågor kring utlandsprenumerationer.

Aktivitetsprodukt/premie
Eventuell premie samt medföljande aktivitetsprodukt kan vara olämpliga för barn under 3 år. De kan innehålla smådelar som utgör en kvävningsrisk.

Värdekod
Värdekoder som löses in mot prenumeration gäller endast vid ett tillfälle och inom kodens giltighetstid. De kan inte användas för att förnya eller förlänga annan prenumeration.

Korttidserbjudande
Gäller endast nya kunder och 1 gång/person.


Egmont Publishing AB lagrar och behandlar kunduppgifter med modern informationsteknik för att kunna fullgöra kundrelationer och lämna erbjudanden om egna och andra produkter.

 

För mer information om våra villkor se, http://www.dintidning.se/villkor/