Läs din tidning digitalt!

 

Som prenumerant på papperstidningen får du även tillgång till tidningen i digitalt format utan extra kostnad (i din aktiva period). Du kan välja mellan att läsa tidningen i mobiltelefonen, på surfplattan eller i webbläsaren (gäller inte alla titlar). Är du helårsprenumerant får du dessutom fri tillgång till samtliga äldre e-tidningar i arkivet - utan extra kostnad!

 

Så här får du tillgång

I de tillfälle där en e-postadress har angivits (för tidningsmottagaren) vid beställningstillfället aktiveras den digitala prenumerationen automatiskt. När den är aktiverad skickas ett bekräftelsemail till den angivna e-postadressen med ytterligare information om hur du går tillväga för att läsa tidningen digitalt.

Har du inte mottagit ett bekräftelsemail kan du aktivera din digitala prenumeration här: http://www.dintidning.se/aktivera/

Efter du har mottagit ditt bekräftelsemail följer du dessa enkla steg för att få tillgång:

1. Ladda ner appen för tidningen i App Store eller Google Play (länkar finns i bekräftelsemailet).

2. I appen loggar du in med din e-postadress som användarnamn och ditt postnummer (för tidningsmottagaren) som lösenord.

De utgåvor som ingår i din prenumeration kommer att ha en "Läs nu" knapp, medan utgåvor som inte ingår kommer att kunna köpas i appen. Observera att du som är helårsprenumerant får tillgång till samtliga digitala utgåvor bakåt i tiden (gäller inte alla titlar). 

 

Utlandsprenumerant

Om du är bosatt utanför Sverige ska du inte använda ditt postnummer som lösenord. Du kan få tillgång till ditt lösenord genom att kontakta kundservice eller gå in på: http://www.dintidning.se/aktivera/ och följa nedan instruktioner:

Fyll i din mailadress samt tidningsmottagarens kundnummer (fältet för postnummer skall vara tomt) och tryck på "Aktivera". Därefter skickas ditt lösenord till din angivna mailadress.

 

Digital tillgång för icke-prenumeranter

Om du inte är prenumerant på papperstidningen kan du prenumerera digitalt eller köpa enstaka utgåvor direkt i appen. I dagsläget kan vi endast erbjuda detta på iPhone- och iPadenheter.

 

Notera

Kalle Anka & C:O

- endast tillgänglig i Sverige och Finland.
- endast tillgänglig för helårsprenumeranter utan delbetalning.
- ej tillgång till utgåvor utanför den aktiva perioden.

Fantomen
- endast tillgänglig i Sverige.
- ej tillgång till utgåvor utanför den aktiva perioden.