Kampanjkoden du angav gäller dessvärre inte längre.

Däremot kan du ta del av andra förmånliga erbjudande på tidningen nedan.

Kryssa med humor

Kryssa med humor

En krysstidning med humor, om humor - för dig med humor.

Kryssa med humor gör dig på gott humör. En korsordstidning som är laddad med massor av roliga korsord i temat humor. Allt från klassiker till det senaste.

Utkommer 6 nr/år
Prenumerera på Kryssa med humor i dag och få din första tidning: 2022-10-19!

Det här får du med din prenumeration:

Välj ditt erbjudande
Det finns inga aktuella erbjudanden just nu.
* Jämfört med lösnummerpris och pris för eventuell premie

Kryssa med humor är korsordstidningen med lätta till medelsvåra kryss som gör dig på gott humör. Den innehåller både klassiker och det allra senaste!  

Vid beställning av tidning eller annan produkt från Egmont, samt tävlingsdeltagande, godkänner jag att mina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobilnummer och övriga digitala adresser, får lagras och användas inom Egmontkoncernen för fakturering, leverans, information, marknadsföring, digitala tjänster, analys, statistik och profilering. Uppdatering av personuppgifter mot personuppgiftsregister, exempelvis SPAR, sker kontinuerligt. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med bl.a. cookies. Jag kan även få erbjudanden från Egmonts samarbetspartners, som återfinns inom följande branscher, direkt relaterade till Egmonts produkter: tidningar, böcker, film, spel, pussel, leksaker, mode, skönhet, sport, fritid, heminredning, hälsa, mat, dryck, djur, natur, motor.

Uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden kan tillsammans med övriga uppgifter användas inom Egmont för marknadsföring och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig samt för utveckling av nya tjänster och produkter.

Den rättsliga grunden för Egmonts behandling av dina personuppgifter är dels fullföljande av avtal och dels Egmonts berättigade intresse. Vill du rätta, radera, begränsa eller invända mot användningen av dina personuppgifter kan du göra det genom att skicka brev till Personuppgiftsansvarig, Story House Egmont AB, 205 07 Malmö eller gå till sidan www.storyhouseegmont.se/personuppgifter

Vi ser helst att du först kontaktar oss om du har klagomål. Anser du att vi inte har gjort tillräckligt kan du även kontakta Datainspektionen, Box 8114, 104 20 Stockholm, epost datainspektionen@datainspektionen.se.

Fullständiga villkor: www.dintidning.se/villkor

[SE0077]