Kampanjkoden du angav gäller dessvärre inte längre.

Däremot kan du ta del av andra förmånliga erbjudande på tidningen nedan.

SPECIALERBJUDANDE
Kalle Anka & C:o

Kalle Anka & C:o

Vi vill passa på att ge dig och ditt barn en unik möjlighet att prova fyra nummer av Kalle Anka & C:o helt gratis! Vi på redaktionen får ofta höra av läsare att de har lärt sig läsa med hjälp av Kalle Anka & C:o och läsglädje är ett ledord för oss på redaktionen! Serier skapar läslust och samspelet mellan bild och text underlättar lästräningen – ett bra komplement till skolans undervisning. Vårt lagom enkla men ändå fantasifulla språk har inspirerat generationer av barn! Vi har höga ambitioner med tidningen, och vårt mål är att våra yngre läsare ska lära sig minst ett nytt ord i varje tidning. Men framför allt vill vi erbjuda rolig läsning! Det ska vara enkelt för dig och ditt barn att testa Kalle Anka & C:o och därför erbjuder vi dig nu fyra gratisnummer av tidningen – utan vidare köptvång!

Det här får du med din prenumeration:

Gratis digital tillgång till tidningen
Som prenumerant på Kalle Anka & C:o läser du tidningen kostnadsfritt i magasinappen FLIPP.

  • Läs tidningen direkt efter ditt köp
  • Få tillgång till ett arkiv med tidigare nummer av tidningen
  • Fungerar på iPhone/iPad, Android och på datorn
Välj ditt erbjudande
Det finns inga aktuella erbjudanden just nu.
* Jämfört med lösnummerpris och pris för eventuell premie

Vid beställning av tidning eller annan produkt från Egmont, samt tävlingsdeltagande, godkänner jag att mina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobiltelefonnummer och övriga digitala adresser, får lagras och användas inom Egmontkoncernen för fakturering, leverans, information, marknadsföring, digitala tjänster, analys, statistik och profilering. Uppdatering av personuppgifter mot personuppgiftsregister, exempelvis SPAR, sker kontinuerligt. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med bl.a. cookies. Jag kan även få erbjudanden från Egmonts samarbetspartners, som återfinns inom följande branscher, direkt relaterade till våra produkter: tidningar, böcker, film, spel, pussel, leksaker, mode, skönhet, sport, fritid, heminredning, hälsa, mat, dryck, djur, natur, motor.

Uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden kan tillsammans med övriga uppgifter användas inom Egmont för marknadsföring och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig samt för utveckling av nya tjänster och produkter.

Den rättsliga grunden för vår behandling av dina personuppgifter är dels fullföljande av avtal och dels Egmonts berättigade intresse. Vill du rätta, radera, begränsa användningen av eller invända mot användningen av dina personuppgifter kan du göra det genom att skicka brev till Personuppgiftsansvarig, Egmont Publishing AB, 205 07 Malmö.

Självklart ser vi helst att du först kontaktar oss om du har klagomål, men om du anser att vi inte har gjort tillräckligt kan du även kontakta Datainspektionen, Box 8114, 104 20 Stockholm, epost datainspektionen@datainspektionen.se.

För fullständiga villkor se www.dintidning.se/villkor.

[SE0038]