Kalle Anka & C:o

Kalle Anka & C:o

Kalle Anka & C:o är Sveriges största serietidning med hundratusentals läsare varje vecka. Häng med och lär känna Kalle Anka, Knattarna, Kajsa och de andra knasiga vännerna i Ankeborg. Vi utlovar både roliga och spännande äventyr, deckargåtor, tävlingar, vitsar och inte minst att ditt barn utvecklar sitt läsande. De spännande och roliga serierna om Kalle Anka ger barn en skön och rolig stund som motvikt till många barns allt mer stressade tillvaro. Barn som läser serier utvecklar sin läsförmåga, sitt språk och läser också annat. Något de har nytta av hela livet! Men framförallt – så har de roligt! Mycket skoj för barn i alla åldrar!

Utkommer 52 nr/år
Beställ i dag och få din första tidning: 2018-11-09

Det här får du med din prenumeration:

Välj ditt erbjudande
Kalle Anka & C:o

Kalle Anka & C:o

4 nr
+ 1 extranr.
för 99 kr
Spara 90kr*
Kalle Anka & C:o Nr 1 (nytryck)

Kalle Anka & C:o

4 nr
+ Kalle Anka & C:o Nr 1 (nytryck)
för 99 kr
Spara 90kr*
Kalle Anka & C:o

Kalle Anka & C:o

8 nr
+ 2 extranr.
för 198 kr
Spara 181kr*
Kalle Anka nr 1 + Jubileumsalbum 70 år

Kalle Anka & C:o

8 nr
+ Kalle Anka nr 1 + Jubileumsalbum 70 år
för 198 kr
Spara 203kr*
Kalle Anka & C:o

Kalle Anka & C:o

12 nr
+ 3 extranr.
för 298 kr
Spara 270kr*
Kalle Anka nr1 + album + bok Kalle 70 år

Kalle Anka & C:o

12 nr
+ Kalle Anka nr1 + album + bok Kalle 70 år
för 298 kr
Spara 553kr*
* Jämfört med lösnummerpris och pris för eventuell premie

Julia Stars

Från 3 nr för 139 Kr

Goal

Från 3 nr för 167 Kr

Pets

Från 3 nr för 99 Kr
Spara 44 kr

Vid beställning av tidning eller annan produkt från Egmont, samt tävlingsdeltagande, godkänner jag att mina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobiltelefonnummer och övriga digitala adresser, får lagras och användas inom Egmontkoncernen för fakturering, leverans, information, marknadsföring, digitala tjänster, analys, statistik och profilering. Uppdatering av personuppgifter mot personuppgiftsregister, exempelvis SPAR, sker kontinuerligt. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med bl.a. cookies. Jag kan även få erbjudanden från Egmonts samarbetspartners, som återfinns inom följande branscher, direkt relaterade till våra produkter: tidningar, böcker, film, spel, pussel, leksaker, mode, skönhet, sport, fritid, heminredning, hälsa, mat, dryck, djur, natur, motor.

Uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden kan tillsammans med övriga uppgifter användas inom Egmont för marknadsföring och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig samt för utveckling av nya tjänster och produkter.

Den rättsliga grunden för vår behandling av dina personuppgifter är dels fullföljande av avtal och dels Egmonts berättigade intresse. Vill du rätta, radera, begränsa användningen av eller invända mot användningen av dina personuppgifter kan du göra det genom att skicka brev till Personuppgiftsansvarig, Egmont Publishing AB, 205 07 Malmö.

Självklart ser vi helst att du först kontaktar oss om du har klagomål, men om du anser att vi inte har gjort tillräckligt kan du även kontakta Datainspektionen, Box 8114, 104 20 Stockholm, epost datainspektionen@datainspektionen.se.

För fullständiga villkor se www.dintidning.se/villkor.

[SE0038]