Båtnytt

Båtnytt

Båtnytt är tidningen för den moderna båtmänniskan. Vi testar allt som flyter! Motorbåtar, kajaker, segelbåtar, vattenskotrar och wakeboard. Vi väjer inte för något. Ingen annan tidning eller webbsida i Sverige testar lika många båtar som oss.

Redaktionen skriver en stor del av innehållet och tillbringar massor av tid till sjöss. Vi gör också resmålsreportage, begagnattester, tekniktester och inspirerande reportage som får dig att längta ut på sjön. Vi har koll på båtar, teknik och motorer. Båtnytt är konsumentjournalistik för dig som älskar att vara på sjön av oss som älskar att vara på sjön.

Utkommer 12 nr/år
Beställ i dag och få din första tidning: 2018-12-07

Det här får du med din prenumeration:

Välj ditt erbjudande
Båtnytt

Båtnytt

3 nr
för 229 kr
Spara 25kr*
Båtnytt

Båtnytt

6 nr
för 439 kr
Spara 70kr*
Båtnytt

Båtnytt

12 nr
för 859 kr
Spara 159kr*
Båtnytt

Båtnytt

24 nr
för 1 599 kr
Spara 438kr*
* Jämfört med lösnummerpris och pris för eventuell premie

Humorkavalkad

Från 3 nr för 140 Kr

Golf Digest

Från 4 nr för 379 Kr

auto motor & sport

Från 6 nr för 399 Kr
Spara 62 kr

King

Från 3 nr för 209 Kr

Båtnytt är Sveriges äldsta och mest lästa båttidning och sedan 50 år det självklara valet om du vill läsa tester av de nyaste segel- och motorbåtarna. Med fokus på glädjen av att befinna sig på sjön guidar vi dig till stora och små upplevelser och vill vara en inspirationskällan när det gäller livet med båt, på hemmaplan eller i fjärran farvatten.

Landets främsta båtskribenter och båtfotografer gör vassa tester av nya och begagnade motor- och segelbåtar, motorer och tillbehör, rapporterar från världens mässor, tipsar om smarta lösningar för båtägare, skriver om härliga färdmål och mycket mer. Båtnytt är gedigen konsumentjournalistik av båtfolk för båtfolk.

Vid beställning av tidning eller annan produkt från Egmont, samt tävlingsdeltagande, godkänner jag att mina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobiltelefonnummer och övriga digitala adresser, får lagras och användas inom Egmontkoncernen för fakturering, leverans, information, marknadsföring, digitala tjänster, analys, statistik och profilering. Uppdatering av personuppgifter mot personuppgiftsregister, exempelvis SPAR, sker kontinuerligt. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med bl.a. cookies. Jag kan även få erbjudanden från Egmonts samarbetspartners, som återfinns inom följande branscher, direkt relaterade till våra produkter: tidningar, böcker, film, spel, pussel, leksaker, mode, skönhet, sport, fritid, heminredning, hälsa, mat, dryck, djur, natur, motor.

Uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden kan tillsammans med övriga uppgifter användas inom Egmont för marknadsföring och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig samt för utveckling av nya tjänster och produkter.

Den rättsliga grunden för vår behandling av dina personuppgifter är dels fullföljande av avtal och dels Egmonts berättigade intresse. Vill du rätta, radera, begränsa användningen av eller invända mot användningen av dina personuppgifter kan du göra det genom att skicka brev till Personuppgiftsansvarig, Egmont Publishing AB, 205 07 Malmö.

Självklart ser vi helst att du först kontaktar oss om du har klagomål, men om du anser att vi inte har gjort tillräckligt kan du även kontakta Datainspektionen, Box 8114, 104 20 Stockholm, epost datainspektionen@datainspektionen.se.

För fullständiga villkor se www.dintidning.se/villkor.

[SE0038]