Bamse

Bamse

Bamseserierna är inte bara spännande och roliga, de ger även läslust och lär ut viktiga saker som att man ska hjälpa varandra och vara en bra kompis. I Bamsetidningen hittar man också ofta fakta om olika ämnen. Högläsning ur Bamsetidningen är bra för barns språkutveckling och ett mysigt sätt att umgås. Att alla texter är kopplade till bilder gör det enkelt att följa med i historierna och underlättar när barnen själva ska knäcka läskoden. Många barn föredrar också att läsa versaler som vi använder i Bamsetidningen. Förutom Bamsetidningen har vi även tidningarna Bamse för de yngsta och Bamse Kul att lära.

Som prenumeranter når tidningen er brevlåda innan den finns i butik och ni missar inga nummer. Bamsetidningen passar både pojkar och flickor. Prenumerera på Bamse och se fram emot spännande och roliga äventyr, Bamses skola, tävlingar, överraskningar och mycket mer.

Väljer du en helårsprenumeration får du tillgång till det digitala arkivet med äldre utgåvor av Bamse, utan extra kostnad.

Utkommer 20 nr/år
Beställ i dag och få din första tidning: 2019-11-22!

Det här får du med din prenumeration:

Välj ditt erbjudande
Bamse

Bamse

4 nr
för 99 kr
Spara 53 kr
röd Bamseklocka

Bamse

Premie medföljer

5 nr
+ röd Bamseklocka
för 149 kr
Spara 210 kr
BAMSE BADLAKAN

Bamse

Premie medföljer

5 nr
+ BAMSE BADLAKAN
för 149 kr
Spara 170 kr
Bamse

Bamse

10 nr
+ 1 extranr.
för 359 kr
Spara 59 kr
Bamse samlarpärm

Bamse

Premie medföljer

10 nr
+ Bamse samlarpärm
för 359 kr
Spara 100 kr
Bamsefilt

Bamse

Premie medföljer

10 nr
+ Bamsefilt
för 359 kr
Spara 190 kr
Bamse

Bamse

20 nr
+ 1 extranr.
för 619 kr
Spara 179 kr
Bamse fleecefilt

Bamse

Premie medföljer

20 nr
+ Bamse fleecefilt
för 619 kr
Spara 310 kr
* Jämfört med lösnummerpris och pris för eventuell premie

Min Häst

Från 4 nr + premie för 99 kr
Spara 121 kr

Kalle Ankas Pocket

Från 3 nr för 179 kr
Spara 97 kr

Disney Prinsessor

Från 3 nr för 99 kr
Spara 50 kr

Pets

Från 3 nr för 99 kr
Spara 50 kr

Vid beställning av tidning eller annan produkt från Egmont, samt tävlingsdeltagande, godkänner jag att mina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobiltelefonnummer och övriga digitala adresser, får lagras och användas inom Egmontkoncernen för fakturering, leverans, information, marknadsföring, digitala tjänster, analys, statistik och profilering. Uppdatering av personuppgifter mot personuppgiftsregister, exempelvis SPAR, sker kontinuerligt. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med bl.a. cookies. Jag kan även få erbjudanden från Egmonts samarbetspartners, som återfinns inom följande branscher, direkt relaterade till våra produkter: tidningar, böcker, film, spel, pussel, leksaker, mode, skönhet, sport, fritid, heminredning, hälsa, mat, dryck, djur, natur, motor.

Uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden kan tillsammans med övriga uppgifter användas inom Egmont för marknadsföring och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig samt för utveckling av nya tjänster och produkter.

Den rättsliga grunden för vår behandling av dina personuppgifter är dels fullföljande av avtal och dels Egmonts berättigade intresse. Vill du rätta, radera, begränsa användningen av eller invända mot användningen av dina personuppgifter kan du göra det genom att skicka brev till Personuppgiftsansvarig, Egmont Publishing AB, 205 07 Malmö.

Självklart ser vi helst att du först kontaktar oss om du har klagomål, men om du anser att vi inte har gjort tillräckligt kan du även kontakta Datainspektionen, Box 8114, 104 20 Stockholm, epost datainspektionen@datainspektionen.se.

För fullständiga villkor se www.dintidning.se/villkor.

[SE0038]