Bamse för de yngsta

Bamse för de yngsta

Bamse för de yngsta är en ”pektidning” med serier specialskrivna för små barn. Bilderna är färgstarka, stora och lätta att förstå. Tidningen passar Bamse-älskare i åldern 1 till 4 år. Tidningen har även visat sig passa bra för barn som håller på att lära sig läsa. Mindre textmängd i versaler direkt kopplad till tydliga bilder, hjälper barnen på traven. Tidningen trycks på tjockt och tåligt papper. Bamse för de yngsta inleds med en sida som presenterar den figur som berättelsen handlar om och avslutas med en enkel aktivitetssida. Lär känna Bamse, Skalman, Lille Skutt, Nalle-Maja, Vargen och alla de andra!

  • Pektidning
  • Enklare historier
  • Färgstarka och stora bilder
  • Tåligare papper

Gillar du Bamse för de yngsta kanske du också gillar Bamse Kul att lära eller orginaltidningen om Bamse.

Som prenumeranter når tidningen Bamse för de yngsta er brevlåda innan den finns i butik och ni missar inga nummer. Tidningen Bamse för de yngsta passar både pojkar och flickor och kommer ut 10 gånger per år.

Väljer du en helårsprenumeration blir du medlem i Bamses Kompisklubb där följande ingår:

  • 10 nr av Bamse för de yngsta
  • Appen Bamses Skattkista med spel, ljudböcker, musik och film

Utkommer 10 nr/år
Prenumerera på Bamse för de yngsta i dag och få din första tidning: 2020-11-23!

Det här får du med din prenumeration:

Gratis digital tillgång till tidningen
Som prenumerant på Bamse för de yngsta läser du tidningen kostnadsfritt i magasinappen FLIPP.

  • Läs tidningen direkt efter ditt köp
  • Få tillgång till ett arkiv med tidigare nummer av tidningen
  • Fungerar på iPhone/iPad, Android och på datorn
Välj ditt erbjudande
Bamse för de yngsta

Bamse för de yngsta

3 nr
Tillsvidareprenumeration
99 kr
Bamse för de yngsta

Bamse för de yngsta

5 nr
+ 1 extranr.
239 kr 185 kr
Spara 22%
Blå Bamse-ryggsäck

Bamse för de yngsta

5 nr
Premie medföljer:
+ Blå Bamse-ryggsäck
368 kr 185 kr
Spara 49%
Bamse förvaringspåse

Bamse för de yngsta

5 nr
Premie medföljer:
+ Bamse förvaringspåse
328 kr 185 kr
Spara 43%
Bamse för de yngsta

Bamse för de yngsta

10 nr
+ 1 extranr.
438 kr 410 kr
Spara 6%
BAMSE AKTIVITETSSPEL

Bamse för de yngsta

10 nr
Premie medföljer:
+ BAMSE AKTIVITETSSPEL
578 kr 410 kr
Spara 29%
* Jämfört med lösnummerpris och pris för eventuell premie

Bamse för de yngsta inleds med en sida som presenterar den figur som berättelsen handlar om och avslutas med en enkel aktivitetssida. Lär känna Bamse, Skalman, Lille Skutt, Nalle-Maja, Vargen och alla de andra!

Bamse för de yngsta har fått ett väldigt positivt mottagande bland barn och föräldrar.

Som prenumeranter når tidningen Bamse för de yngsta er brevlåda innan den finns i butik och ni missar inga nummer. Tidningen Bamse för de yngsta passar både pojkar och flickor. Prenumerera på Bamse för de yngsta!

Vid beställning av tidning eller annan produkt från Egmont, samt tävlingsdeltagande, godkänner jag att mina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobiltelefonnummer och övriga digitala adresser, får lagras och användas inom Egmontkoncernen för fakturering, leverans, information, marknadsföring, digitala tjänster, analys, statistik och profilering. Uppdatering av personuppgifter mot personuppgiftsregister, exempelvis SPAR, sker kontinuerligt. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med bl.a. cookies. Jag kan även få erbjudanden från Egmonts samarbetspartners, som återfinns inom följande branscher, direkt relaterade till våra produkter: tidningar, böcker, film, spel, pussel, leksaker, mode, skönhet, sport, fritid, heminredning, hälsa, mat, dryck, djur, natur, motor.

Uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden kan tillsammans med övriga uppgifter användas inom Egmont för marknadsföring och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig samt för utveckling av nya tjänster och produkter.

Den rättsliga grunden för vår behandling av dina personuppgifter är dels fullföljande av avtal och dels Egmonts berättigade intresse. Vill du rätta, radera, begränsa användningen av eller invända mot användningen av dina personuppgifter kan du göra det genom att skicka brev till Personuppgiftsansvarig, Egmont Publishing AB, 205 07 Malmö.

Självklart ser vi helst att du först kontaktar oss om du har klagomål, men om du anser att vi inte har gjort tillräckligt kan du även kontakta Datainspektionen, Box 8114, 104 20 Stockholm, epost datainspektionen@datainspektionen.se.

För fullständiga villkor se www.dintidning.se/villkor.

[SE0038]