Julia

Tidningen Julia vänder sig framförallt till läsare mellan 9 och 14 år. Vi som jobbar med tidningen Julia älskar att göra tidningen och gör vårt bästa för att fylla varje nummer med massor av rolig läsning om kändisar, killar & kärlek, mode, skolan, bästisar, insändare, recept & pyssel och mycket mer.

Välj erbjudande
Välj önskat startnummer

Tidningen Julias läsare bidrar själva med musik- och bokrecensioner, brevvänner, pinsamma historier och insändare om allt mellan himmel och jord. Modellerna som visar mode i tidningen är alltid Julialäsare, som ser ut precis som vanliga ungdomar gör. Budskapet är: Du duger som du är!

Vi tar också upp viktiga ämnen som självkänsla, självförtroende, hur man beter sig på nätet och hur det är att vara en bra kompis, för att nämna några exempel. Sist men inte minst är Julia tidningen som du som förälder kan känna dig trygg med.

Flera utgåvor varje år kommer med en extra överraskning. Tidningen Julia utkommer 24 gånger om året och är på svenska. På hemsidan http://www.tidningenjulia.se/ finns också möjlighet till att diskutera tidningen, göra egna serier med kändisar, tävla och få extra mycket läsning.

Julia finns också på Facebook och Instagram!

Tidsbestämd prenumeration
En tidsbestämd prenumeration betalas i förskott och avslutas automatiskt. Innan prenumerationen tar slut kommer du att bli erbjuden att förnya så att du inte missar några nummer.

Tillsvidareprenumeration
Efter den första prenumerationsperioden kommer du att få Julia i bekväm tillsvidareprenumeration! Du betalar smidigt med inbetalningskortet som medföljer var tredje nummer (109 kr för 3 nr, 2014 års priser). Du prenumererar så länge du själv vill och kan när som helst avsluta din prenumeration genom att kontakta Egmont Publishing Kids AB eller dintidning.se, tänk på att avslut gäller tidigast från nästa period.

 

Adressändring och uppsägning ska meddelas minst 4 veckor innan den ska träda i kraft. Eventuell premie levereras till faktureringsadress ca 3 v. efter mottagen betalning. Egmont Publishing Kids AB förbehåller sig rätten att byta ut premie vid slutförsäljning.

Varning! Eventuell premie samt medföljande aktivitetsprodukt kan vara olämpliga för barn under 3 år. De kan innehålla smådelar som utgör en kvävningsrisk.

Observera att priset för tidningsprenumerationer omräknas om de ska levereras utanför Sverige för att täcka högre distributionskostnader. Kontakta kundservice om du har frågor kring utlandsprenumerationer.

 

Värdekod
Värdekoder som löses in mot prenumeration gäller endast vid ett tillfälle och inom kodens giltighetstid. De kan inte användas för att förnya eller förlänga annan prenumeration.